Grootste SM-kelder van West-Vlaanderen zoekt overnemer:

Grootste SM-kelder van West-Vlaanderen zoekt overnemer:

Club 51, de mythische stek in het centrum van Menen, gaat op zoek naar een overnemer. De nieuwe uitbater krijgt er meteen ook de grootste SM-kelder van West-Vlaanderen bij. De meeste mensen kennen de Club 51 als die gevel in de Koningstraat 51 in Menen, vroeger nog meer dan nu een straat van apart plezier. De komst van Club 51 was een kers op die taart. Een SM-kelder, thematische kamers, een gedogen van ieders geaardheid en dies meer. In de zaak kan je daarnaast ook terecht voor een resem exclusieve drankjes. Het moest en moet er wel altijd netjes blijven. De zaakvoerder respecteert dan ook de regels van de kunst. 

Eigenaar Johan Fournier wordt er naar eigen zeggen niet jonger op en gaat nu op zoek naar een overnemer. De nachtelijke uren beginnen te wegen, klinkt het. De nieuwe uitbater zal volgens hem meer dan alleen een exclusief café in handen krijgen. “We hebben verschillende themakamers”, aldus Fournier. Hij wijst ook op de SM-kelder die de grootste kelder van West-Vlaanderen zou zijn. “We kozen bij de opening meteen voor kwaliteit en wilden enkel het beste materiaal hebben”, zegt Fournier. “Dat vertaalde zich in een SM-kelder die zijn gelijke niet kent.” Fournier wil iemand vinden die geest van de club trouw wil blijven. Een club waar alles kan, niets moet, maar altijd met toestemming.

Wie informatie wil, zal die in de club zelf moeten opvragen. Ondertussen blijft de club open tot een overnemer gevonden is.

Bron: Nieuwsblad.be 2023

BDSM

BDSM