Het bizarre liefdesleven van Lil Kleine

Het bizarre liefdesleven van Lil Kleine

Jaimie Vaes is naar eigen zeggen niet lichamelijk mishandeld tijdens de knallende ruzie met haar verloofde Lil Kleine op Ibiza. Dat zegt ze in een video die ze samen met de rapper heeft opgenomen en zojuist in zijn Instagram Stories verscheen.

Er was op Ibiza weliswaar sprake van een stevige ruzie, maar geen gevaarlijke situatie voor hun zoontje Lío (2), stelt ze. “We zijn de liefste ouders voor Lío, we zullen nooit iets doen om hem in een situatie te brengen die niet gezond is of gevaarlijk,” zegt Vaes. “Die avond is er geen fysiek geweld geweest. Natuurlijk, wij maken ruzie en die raken weleens verhit en we snappen ook dat we een voorbeeldfunctie hebben en dit mag absoluut geen voorbeeld zijn dat ruzie oké is.”

Lil Kleine werd zo’n anderhalve week geleden gearresteerd op Ibiza na het incident met Vaes. Hun manager bevestigde dat er een incident ‘tussen’ hen was geweest, maar liet verder niets los. De artiest verscheen met handboeien om bij de rechtbank op Ibiza, waar de zaak werd geseponeerd vanwege een gebrek aan bewijs. Sindsdien is hij vrij om te gaan en staan waar hij wil, aldus zijn advocaat Nienke Hoogervorst.

Wat er dan precies is wel gebeurd, daar kan men alleen maar naar gissen. Roddelpraat- Jan Roos heeft een vermoeden. Zou het dan toch een sm-liefdes-relatie zijn? Jan Roos denkt te weten waar het waarschijnlijk mis is gegaan

Bron: Parool en Youtube

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM