Feestje van de dag: zweep, flogger en cat o’ nine

Feestje van de dag: zweep, flogger en cat o’ nine

De stoep voor het Soho House staat stampvol mensen. Die komen toch niet ook voor de workshop Zwepen voor beginners, mag ik hopen. Als ik langsloop, zie ik dat het allemaal tienermeisjes zijn. Waar kom ik in hemelsnaam weer terecht? Ik vraag aan de portier waar al die meisjes op staan te wachten. “Op Sean Mendez,” hoor ik.

Opgelucht meld ik me op de vierde etage. Ik vertel Charlotte van Bochove dat ik nog even schrok van al die meisjes buiten. “Gelukkig komen ze voor Sean Mendez.” Van Bochove slaakt nog net geen gilletje.

“Shawn Mendes? Hier!?” Ik vraag wie dat dan is. “Shawn Mendes is de nieuwe ­Justin Bieber. Een van de grootste namen in de wereld.”

Nu lezen:   Waarom we het gevaarlijke taboe op BDSM moeten doorbreken

Ik ben definitief mijn vader geworden. “Daar is Karin,” zegt Van Bochove. “Zij gaat straks de cursus geven.” Ik zie een vrouw in Engels kostschooloutfit en twee vlechtjes. “Ze doet ook babyplay. Mannen in een luier en zo.”

Lees verder op Parool

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

Linkermenu pictogrammenu