Fetisj voor spijkerrokken

Fetisj voor spijkerrokken
Vraag

Ik ben een man van in de dertig. In mijn puberteit ben ik een fetisj gaan ontwikkelen voor spijkerrokken i.c.m. fantasieën over bazig optreden en serieus straffen (billenkoek geven). Jarenlang heb ik hierover gefantaseerd. Toen ik verkering kreeg met mijn huidige vrouw heb ik het hier ook over gehad. Uit die gesprekken bleek dat mijn vrouw hier helemaal niet opgewonden van wordt.

Nu lezen:   De online playroom van Miss V

De eerste zeven jaar van ons huwelijk hebben we geprobeerd om hier een weg in te vinden. Hoewel ik ook vaak dacht de spijkerrokken de deur uit te moeten doen, omdat dit bij mij sadomasochistische verlangens opwekt. We hebben in deze worsteling ook hulpverlening gehad. De insteek was toen om het een plek te geven. Met andere woorden, dat mijn vrouw spijkerrokken bleef dragen en om hiervan met mate te genieten. Als ik mijn vrouw echter nalatig/ongehoorzaam vond en zij een spijkerrok droeg, werd ik erg opgewonden en wilde haar vervolgens serieus billenkoek geven. We hebben toen het dragen van spijkerrokken tot een minimum beperkt (alleen voorafgaand aan het vrijen), maar ook dat gaf negatieve spanning rondom het vrijen.

Nu lezen:   'Nederlandse vrouw wilder seksleven door Vijftig Tinten'

Lees verder op: refoweb

Club RopeMarks