‘Alfavrouw’ Helene (40): ‘Mijn slaven deden alles voor me’

‘Alfavrouw’ Helene (40): ‘Mijn slaven deden alles voor me’

Het begon allemaal tijdens een stiekeme date terwijl ze nog getrouwd was. “Ik had zo’n behoefte om mijn date een klap te geven.” Helene vertelt dat de date het heerlijk vond dat ze hem afranselde. Daardoor werd ze nieuwsgierig naar deze kant van zichzelf. Zó nieuwsgierig dat het haar uiteindelijk haar huwelijk kostte.

BDSM staat voor Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie en Sadisme & Masochisme. Subs zijn, in Helene’s geval, submissive mannen die haar willen dienen als slaven. Ze geeft aan dat dominantie niet altijd komt met zweepjes en bondage. “Dit is een beeld dat Fifty Shades of Grey en porno aan BDSM hebben gegeven.” Ze noemt zichzelf dan ook geen meesteres, maar een alfavrouw.

Helene had op een gegeven moment drie “slaven”. Wanneer haar kinderen bij hun vader waren, kwamen deze mannen over de vloer. “Ik was met eentje intiem en de andere twee waren alleen om mij te dienen.” Deze subs maakten bijvoorbeeld haar huis schoon in enkel een schort en een halsband. “Als de chemie klopt, doet een submissive alles voor je.”

Ze raakte verslaafd. “Het gevoel dat je krijgt wanneer je sex hebt met iemand die zich onderdanig naar jou gedraagt, is geweldig. Het is niet als gewone sex, het is sex met een beetje extra.” Tijdens de sex had Helene – letterlijk – in handen wanneer haar sub een orgasme bereikte. “Dit zorgde ervoor dat hij alles voor me deed. Ik werd verwend.”

Hoewel Helene ervan genoot, ervoer ze de BDSM-wereld als erg eenzaam. “Ik miste het menselijke contact.” Daarnaast werd ze ziek en moest één van haar borsten geamputeerd worden. “Ik had in die periode een schouder nodig, maar mijn subs konden die niet geven.” Haar blik op BDSM veranderde; ze vond het ineens een lege wereld.

Helene stapte afgelopen zomer uit de BDSM-wereld. Ze heeft geen subs meer en ging in therapie. “Misschien wil ik anderen domineren vanwege mijn bindingsangst”, vertelt ze. Deze angst heeft ze aangepakt en ze voelt geen verbinding meer. Ze ziet de subs nu als friends with benefits. “En de benefits zijn dan kinky.”

Haar dominante kant negeert ze echter niet. “Ik ben gewoon een karaktervolle vrouw die een man graag een schop onder de kont geeft.” Ze wil niet meer alleen een BDSM-relatie, maar ook een liefdesrelatie. “Ik wil een romantisch weekend weg kunnen naar Parijs zonder dat mijn partner een buttplug in moet hebben.”

Bron: Linda (17-01-2020)

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

Ageplay