15-jarige jongen stopt USB-kabel in penis ’om te meten hoe lang die is’

15-jarige jongen stopt USB-kabel in penis ’om te meten hoe lang die is’

Een tiener uit Londen had een USB-kabel in zijn penis gestopt om de lengte van zijn geslacht te meten. Maar dat experiment liep behoorlijk mis: de kabel kwam vast te zitten en de jongen belandde in het ziekenhuis.

De tiener deed verschillende pogingen om de kabel te verwijderen, maar dat resulteerde in een bloederige bedoening. Tijdens het plassen kwam er een grote hoeveelheid bloed uit zijn penis, waardoor de jongen realiseerde dat hij medische hulp moest inschakelen.

Nu lezen:   Saars man heeft een hakkenfetisj

De tiener werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Londen. Zijn moeder mocht overigens niet mee, omdat hij zich schaamde. Maar ook daar konden artsen hem niet meteen helpen. De knoop die van binnen was ontstaan, was te groot. Dat schrijven artsen in het medisch tijdschrift Urology Case Reports. De tiener bekende tegen het ziekenhuispersoneel dat hij de kabel in had gebracht uit ’seksuele nieuwsgierigheid’.

Door middel van een röntgenfoto kon de exacte grootte en positie van de knoop in kaart worden gebracht. Daarna werd de tiener geopereerd. Artsen slaagden er uiteindelijk in om de kabel uit zijn penis te verwijderen. De jongen mocht de dag erna weer naar huis.

Nu lezen:   Japanner met sneakerfetish steelt 120 paar afgetrapte gympies

Zijn seksuele experiment liep met een sisser af: na de operatie zijn er geen complicaties ontstaan. De jongen is weer helemaal ’de oude’, maar hij zal vast nog wel een knoop in zijn maag hebben gehad toen hij weer thuis bij zijn moeder verscheen.

Bron: Telegraaf

https://feelanddeal.nl/wat-is-sounding/