ROCKY HORROR SHOW

ROCKY HORROR SHOW

De meest waanzinnige rockmusical waarbij eindelijk alles weer mag!

Een avond vol onweerstaanbare rock muziek waarbij stilzitten lastig is. Een avond waarop eindelijk alles weer mag. De wereldhit komt voor het eerst naar Nederland en naar een theater bij jou in de buurt, dat wil je niet missen!

Van 27 t/m 31 juli is ROCKY HORROR SHOW met een speciale serie voorstellingen te zien in het ITA aan het Amsterdamse Leidseplein; een samenwerking in het teken van de Amsterdam Pride Week.Van 22 juni 2021 tot en met januari 2022 te zien in theaters door het hele land. Een waanzinnige avond waarop alles eindelijk weer eens mag!

Met Sven Ratzke in de hoofdrol als Frank-n-Furter in deze wereldwijde cult hit, maar ook Ellen Pieters, Esmée Dekker, Samir Hassan, Yoran de Bont, Raymond Kurvers, Sabine Beens, Erik Brey, Barry Beijer, Jary Sluijter, Anna Joan, Isabel Diaferia en Bob van de Weijdeven. Een absolute must see!

Beleef een wilde rit met deze bizarre show vol libidotesten en vette rock. Stilzitten kan niet: Let’s Do The Time Warp Again!

Koop hier je kaartjes voor de show!

ROCKY HORROR SHOW

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-n-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again. De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag! In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals ‘Homme Fatale’ en ‘Where are we now’ (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

CREATIVES V

Vertaling: Jeremy Baker Regie: Martin Michel Choreografie: Chiara Re

https://youtu.be/XTqq4uJ7cAQ

center>[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM