Irma’s vriend houdt van vrouwenkleding

Irma’s vriend houdt van vrouwenkleding

„Ik heb serieus overwogen de relatie te verbreken toen Jochem mij zijn fetisj opbiechtte. Ik zag dat hij het er moeilijk mee had, hij schaamde zich en ik kan me daar alles bij voorstellen. Het is voor een man niet heel gewoon opgewonden te raken van het gevoel van panty’s op je huid. Voor Jochem is het dat. En ik wist echt niet wat ik daarvan moest vinden.”

„Ik leerde hem in 2019 kennen, ik was op dat moment 13 jaar single. Ik had de hoop op een leuke partner opgegeven. Alle mannen waarmee ik gedatet had, mankeerden wel iets. Ik ben diverse keren direct na het eerste drankje al huiswaarts gegaan. Dan had ik het al gezien; de meeste mannen kleden je of uit met hun ogen of ze hebben het alleen maar over zichzelf. Jochem was anders. Ik was ongelooflijk gecharmeerd van hem.”

„Jochem toonde interesse in mij. Het gesprek was geen seconde eenrichtingsverkeer, we luisterden naar elkaar en lachten volop. Hij liet me al in die eerste ontmoeting zijn kwetsbare kant zien toen hij vertelde over zijn oudste zoon die een verstandelijke beperking heeft. Ik zag hoe hem dat raakte. Ik vond hem lief. Lief en leuk.”

Nu lezen:   Bijna 1,1 miljoen kijkers zien Frits Sissing opduiken als sm-konijn in Het Perfecte Plaatje

„We spraken al snel nog een keer af en nog een keer en nog een keer. Het was duidelijk dat we elkaar meer dan leuk vonden. Ik was de eerste die het hardop uitsprak dat ik verliefd was. Jochem ook op mij. ’Tot over mijn oren’, zei hij letterlijk. Het is daarna heel hard gegaan. We zijn gaan samenwonen en genoten van ons nieuwe leven met z’n tweetjes. Alles klopte, ook ons seksleven. Na al die jaren alleen zijn, voelde ik me weer bemind.”

„We waren ongeveer een half jaar samen toen ik aan Jochem merkte dat hij ergens mee zat. Ik heb het hem recht op de man af gevraagd. Ik had het goed aangevoeld, zei hij. Ik was doodsbang voor wat er komen zou. Had hij een ander? Wilde hij ermee stoppen? Dat hij vertelde dat hij een fetisj had voor vrouwenkleding, had ik nooit zien aankomen. Hij wilde er niet over liegen, het niet voor me achterhouden, zei hij met een blik vol schaamte. Ik wist niet wat ik ermee moest.”

Nu lezen:   De 8 grootste fabels over BDSM

„Ik heb hem er van alles over gevraagd. Wat verwachtte hij van mij? Dat ik het zou omarmen in ons seksleven? Dat wilde hij niet, zei hij. Hij wilde gewoon af en toe een jurk aan. Panty’s dragen. Het gevoel van panty’s op zijn huid windt hem op. Het vloog me aan, daar ben ik heel eerlijk in. Wat had ik voor een freak aan de haak geslagen? Maar buiten deze biecht, had ik niets geks aan Jochem kunnen ontdekken. Hij was nog steeds de man van mijn dromen.”

„Ik heb overwogen de relatie te beëindigen. Ik was bang dat er nog meer uit de hoge hoed zou komen. Maar bij het idee dat ik dan verder zou moeten zonder mijn grote liefde, werd ik doodongelukkig. Ik besloot het te accepteren. Iedereen heeft wel iets geks, iets wat hij/zij liever niet deelt met een ander. Zoals de meeste mannen porno kijken zonder dat hun vrouw het weet of erbij is, vermaakt Jochem zich wel eens met vrouwenkleding. Ik hoef het niet te horen, ik wil het ook niet zien. Het is zijn ding, net zoals ik ook niet direct aan hem vertel dat ik mezelf een keer bevredig.”

Nu lezen:   Dwangsom van 1,5 ton voor sm- meesteres terecht

„Je kunt het gek noemen, maar wat is gek? Er zijn zoveel fetisjen, die komen niet uit de lucht vallen natuurlijk. De een doet aan SM, de ander geilt op het likken aan hakken. Ieder z’n ding, het staat voor mij los van de persoonlijkheid, van iemand karakter. Aan Jochem heb ik een gouden vent en daar leg ik mijn focus op. Ons seksleven is nog steeds heel goed, hoewel ik er de eerste maanden best even moeite mee heb gehad er niet aan te denken als we bezig waren. Ik waardeer vooral Jochems eerlijkheid enorm. Ik was er nog meer van geschrokken als ik ergens een slipje was tegengekomen dat niet van mij was…”

Bron: Telegraaf

Miss Nica Nordic Fetishclips