Man steelt 203 fietszadels om ‘vrouwengeur’ op te snuiven

Man steelt 203 fietszadels om ‘vrouwengeur’ op te snuiven

In Tokio is een 35-jarige man gearresteerd nadat hij betrapt werd tijdens het stelen van zadels van elektrische vrouwenfietsen. Bij een huiszoeking vond de politie nog eens 200 fietszadels.

Uit de verklaring van de dief, met de naam Joji Kondo, blijkt dat hij vooral fietsen met een kinderzitje viseerde omdat hij er zo naar eigen zeggen vrij zeker van kon zijn dat het om vrouwenfietsen ging.

Vrouwengeur
Als verklaring voor zijn bizarre fetisj gaf hij: ‘Ik heb een zwak voor de textuur, het leder en de geur. Ik wou eraan kunnen likken en snuiven om de rondhangende vrouwengeur te kunnen ruiken’, aldus Kondo. 

Nu lezen:   Nieuw als vrouw binnen de BDSM (deel 1)

Bron: Kondo

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

  • Willekeurig bericht

Linkermenu pictogrammenu