SM-sataniste poseert bij lijk: ‘Moet toch kunnen!’

SM-sataniste poseert bij lijk: ‘Moet toch kunnen!’

Zelfs in de rechtbank was ze zich van geen kwaad bewust. ‘Ik zie écht niet wat het probleem is’, reageerde een zelfverklaarde sataniste na haar veroordeling in het Zwitserse Sankt Gallen. De plaatselijke rechter veroordeelde haar met een geldboete wegens het poseren bij een lijk. De veroordeelde liet de foto’s maken in het home waar ze aan de slag was als keukenhulp. In haar vrije tijd kluste ze bij als sm-meesteres.

De bewuste foto’s dateren van februari vorig jaar. Toen poseerde het keukenhulpje bij een lijk in het home in Ebersol waar ze werkte. Ze voorzag de beelden van de volgende commentaren: ‘Raad eens…slaapt ze of is ze dood? Ik zal jullie een hint geven. Ik steel de ziel van mensen’ en ‘Jouw tijd zit erop’ of ‘Ik ga jullie naar de hel sturen en de rest steek ik in de compostbak.. hehehe’. In een antwoord op een opmerking verklaarde ze dat ze alles wat ze zelf wilde op haar eigen Facebookpagina mocht zetten. Daar was de rechter het niet mee eens. Hij achtte haar schuldig aan ‘het niet respecteren van de rust van de overledene’.

Het was de Zwitserse krant Blick die de zaak aan het rollen bracht. De duivelin van Filipijnse komaf verklaarde toen de zaak aan het licht kwam,  dat ze de foto’s mooi vond en dat de dood deel uitmaakte van het dagelijkse leven in het home. Ze zei ook niet te begrijpen waarom mensen aanstoot namen aan de beelden. De familie van de overleden vrouw reageerde furieus en eiste dat de foto’s meteen van het internet verdwenen. ‘Ik kan maar niet vatten hoe zoiets in een rusthuis kan gebeuren’, liet Rüdi Forrer, zoon van de overleden vrouw, toen optekenen in de krant.

Op het internet doken nog andere foto’s op van de vrouw verkleed als sm-meesteres. In die hoedanigheid verdiende de vrouw wat bij. Op haar Facebookpagina prees ze zichzelf aan als de ‘queen of pleasures’. ‘Mannen in de omgeving van Sankt Gallen mogen altijd contact met me opnemen’, staat in haar aanbeveling.

Bron: AD

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Buitenland

BDSM