Negen jaar celstraf voor ‘kannibaal van Canterbury’

Negen jaar celstraf voor ‘kannibaal van Canterbury’

Een verpleger met de bijnaam ‘kannibaal van Canterbury’ is in Groot-Brittannië tot negen jaar cel veroordeeld wegens het beramen van een lustmoord op een 14-jarig meisje. Hij dreigde haar bovendien na haar dood op te eten. De FBI wist de internetchats waarin hij zijn plannen ontvouwde te onderscheppen.

De 58-jarige Dale Bolinger chatte op de website Dark Fetish Network met een 14-jarig Mexicaans meisje. In die gesprekken deed hij de seksuele handelingen uit de doeken die hij met haar wilde verrichten en zei hij ook hoe hij haar wilde vermoorden. Het meisje stemde in met de plannen. De dag voor hij het meisje zou ontmoeten kocht hij een bijl in een doe-het-zelfzaak. 

Bolinger, een Amerikaan die in het Engelse Canterbury als verpleger werkzaam was in een openbaar ziekenhuis, beweerde op een internetprofiel dat hij al eerder een 39-jarige vrouw en een jong kind had opgegeten. In online chats schepte hij bovendien op over andere daden van kannibalisme, zo schrijft The Guardian.

Tijdens het proces voerde Bolinger aan dat zijn verlangens ‘slechts fantasie’ waren en dat hij waarschijnlijk van angst in zijn broek zou hebben geplast als het 14-jarige meisje daadwerkelijk was komen opdagen op het treinstation van Ashford. Bolinger bekende ook schuld aan het verdoven van een vriend, het maken van kinderporno en het publiceren van obscene artikels.

De rechter die hem in totaal voor elf misdrijven veroordeelde, noemde Bolingers gedrag ‘schokkend en gevaarlijk’.

Nu lezen:   Sm-meesteressen ontlopen zware straf

Bron: AD

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

  • Willekeurig bericht

Linkermenu pictogrammenu