Nieuwe fitnessrage: deze zwepen doen je zweten

Nieuwe fitnessrage: deze zwepen doen je zweten

Whipped‘ is de nieuwste fitnessrage die Europa bereikt vanuit de VS. Wie spontaan aan kinky zweepjes moet denken, zit er helemaal naast. Bij deze workout ga je aan de slag met verzwaarde touwen aan gewichten. Door golven te creëren train je biceps, triceps, schouders en buikspieren. Gevorderde ‘Whippers’ kunnen squats en aerobics toevoegen voor een full body workout.

Nu lezen:   Er gaat geen BDSM-avond voorbij zonder verrassingen

Met opzwepende muziek in de ruimte ga je bij ‘Whipped’ aan de slag in paren. De opwarming bestaat uit joggen, squats en knie-lifts. Vervolgens leg je samen een parcours af met ondermeer kettlebells en evenwichtsballen. Elke oefening wordt gedurende 30 seconden uitgevoerd en tussendoor doe je een reeks push-ups of sit-ups. Dan is het tijd voor de piéce de résistance: de verzwaarde touwen.

Nu lezen:   Not Okay You Left Me!

Met één touw in elke hand moet je golven proberen te brengen in de volledige lengte. Hoewel dat op het eerste zicht niet moeilijk klinkt, blijkt uit getuigenissen dat het gewicht van de koorden en de combinatie met de rest van het parcours voor behoorlijk wat belasting zorgen. Er bestaan verschillende technieken om de ‘zwepen’ in beweging te brengen. De touwen brengen een uniek element in het concept van circuittrainingen. Het sporten in paren maakt er bovendien een sociale activiteit van.

Nu lezen:   Nieuwe ‘Vacuum Challenge’ hilarisch, maar ook levensgevaarlijk

Bron: AD

Miss Nica Nordic Fetishclips