‘Octomom geeft man billenkoek in fetish video’

‘Octomom geeft man billenkoek in fetish video’

LOS ANGELES – Nadya Suleman, beter bekend als de ‘Octomom’, speelt mee in een fetish video die de ronde doet in Hollywood.

Entertainmentwebsite TMZ meldt dat de vrouw, die beroemd werd door het krijgen van een achtling, in de video een zwart korset en zwarte netkousen aanheeft en een man in een luier met een zweep slaat. Na enige tijd vertoont de ‘slaaf’ duidelijke striemen op zijn rug van de slagen die ‘Octomom’ hem toedient. De video zou gefilmd zijn in een woning in Los Angeles.

Nu lezen:   De Nederlandsche Bank heeft sm-meesteres Conchita terecht gewipt

Zowel Suleman als de man zouden hun toestemming gegeven hebben om de film te verspreiden. Onlangs zorgde pornokoning Steve Hirsh -de man achter Vivid Entertainment- ervoor dat Suleman niet op straat belandde. Hij betaalde haar hypotheekschuld van 450.000 dollar aan de schuldeiser af, waarschijnlijk in ruil voor diensten als in deze video.

Het filmpje kun je hieronder bekijken.

Bron: AD

  • -advertentie-

    Monique Jarretelset

    Laat je van je meest verleidelijke kant zien in deze kanten jarretelset van het merk Curve. Deze set bestaat uit een BH, jarretelgordel en een bijpassende string en is gemaakt van kant met een verleidelijk bloemenpatroon. De BH is voorzien van stevige voorgevormde cups met beugels en de bandjes zijn verstelbaar, evenals de bandjes van de jarretelgordel. Maak de mooiste combinaties met een paar jarretelkousen of een paar hold ups.

    Koop nu voor € 64,95

  • Willekeurig bericht

Linkermenu pictogrammenu