Psychotherapie met zwepen en bondage

Psychotherapie met zwepen en bondage

In de krochten van het internet zijn er soms nog wat resten over van wat weleer een klein relletje was. Met namen van gerenommeerde politici die in verband gebracht werden met termen zoals “SM-huis” en “purperen jurkje”.

Leonne Zeegers., nu een transvrouw met de allereerste X-gendergeslacht in haar/hem paspoort, en had haar domein gevestigd in de Brabantse stad Breda. Allereerst was het een heus BDSM-speelparadijs, waar zij als een ware SM-meesteres de scepter (zweep) zwaaide. Later als psychotherapeut voor mensen met een identiteitsproblematiek op het gebied van gender. Ondanks de verandering van inzicht, bleef de aanpak ongewijzigd. De kettingen, bondagebanken en zwepen bleven hun vaste plek houden in de praktijkruimte van psychotherapeut Leonne Zeegers.

Nu lezen:   Een kijkje in de luxe wereld van BDSM
Wie bezochten therapeute Leonne Zeegers?

Aan clientele zal het Leonne Zeegers niet hebben ontbroken. Volgens mevrouw Zeegers zelf, waren het allemaal nette mannen in driedelige (grijze) pakken. Geen praktijkruimte voor Jan met de pet blijkbaar. Dat zal dan wel aan de tarieven hebben gelegen.

Bron: Youtube

Miss Nica Nordic Fetishclips