Nep ‘Dominatrix’ lokt slaven voor werk op de boerderij

Nep ‘Dominatrix’ lokt slaven voor werk op de boerderij

Verschillende sadomasochisten reageerden gretig op een advertentie van een Oostenrijkse boerin die op zoek was naar klanten. Maar ze kregen niet de straf waarop ze hadden gehoopt. In plaats daarvan deden ze boerenarbeid in fetisjuitrusting, terwijl ze voor het voorrecht betaalden.

Voor sadomasochisten die dol zijn op frisse lucht en het plattelandsleven, moet het een droom zijn geweest die uitkomt. Een 35-jarige vrouw die zichzelf aankondigde als dominatrix, beloofde strikte discipline aan betalende klanten op haar boerderij in het noordoosten van Oostenrijk.

Ongeveer 15 mannen reageerden op de advertentie op internet en twee of drie gingen op het aanbod in. “Ze kregen niet waar ze op hadden gerekend”, zei een woordvoerder van de politie van Neder-Oostenrijk, waarmee hij de berichten in de Oostenrijkse media van de afgelopen dagen bevestigde.

In plaats van te genieten van het zoete genot van pijn, werden de mannen overgeleverd aan landarbeid, zoals naakt hout hakken en het gras maaien terwijl ze zwarte fetisjmaskers droegen op de boerderij in de buurt van de stad St. Pölten. In feite betaalden ze voor het voorrecht om op de boerderij te werken.

“Ze hadden van die kleren die men in zulke kringen draagt, leren en plastic kleren en maskers”, aldus de woordvoerder.

Het is onduidelijk hoeveel ze hun minnares hebben betaald. Na een week realiseerden ze zich dat ze waren bedrogen en gereedschap hadden neergehaald.

“Er is een juridische klacht ingediend bij het parket tegen de vrouw wegens illegale prostitutie”, aldus de woordvoerder. Hij voegde eraan toe dat de zaak meer dan een jaar oud was en dat hij niet wist waarom de Oostenrijkse media het nu oppikten.

De moeder van twee ging door een scheiding en had het geld nodig. 

Bron: Spiegel Internationale, 10 september 2013

BDSM

Ageplay