Reallife: ‘Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen’

Reallife: ‘Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen’

Technisch tekenaar Rens (24) is dol op de zomer. Een jonge, roze voet in een teenslipper of schoenen met open tenen winden hem zo op dat hij vaak op straat al een erectie krijgt.

“Ik ben wat je noemt een voetfetisjist. Het eerste waarnaar ik kijk bij een vrouw is de vorm en kleur van haar voeten. Daarna komen pas haar ogen of billen. Enkeltattoos vind ik niets. Ze leiden af van het cleane gevoel van een mooie, smetteloze huid. Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen, liefst aflopend van groot naar klein. Nagellak mag. Hoe feller, hoe beter.

Ik was dertien toen een klasgenoot huidkleurige pantysokjes droeg. Gekmakend vond ik dat. Een soort waas over haar voeten, waar de vorm doorheen scheen. Ik wist nog niet wat het was, een voetenfetisj, maar vanaf toen bevredigde ik mezelf met dat beeld en speurde in de klas naar panty’s en open schoenen. Nu bekijk ik Insta en vlogs van beautymeisjes. Of ik zoek op ‘how to apply nail polish on feet’.

Nu lezen:   BDSM-gids voor beginners

Dates vertel ik niet over mijn voorkeur. Ik geef nagellak cadeau en hint dat ik het leuk vind als handen en voeten dezelfde tint hebben, maar dat wordt zelden opgepikt. En dus lieg ik dat ik graag voetmassages geef, omdat ik dan haar tenen mag aanraken en kussen. Eenmaal thuis, na de verplichte vrijpartij waarbij ik inderdaad klaarkom maar weinig voel, komt voor mij het echte seksuele plezier. Dan denk ik aan haar tenen, streel in gedachten het zachte vlees, de kootjes. En trek me af.”

Nu lezen:   Nog meer kinky mondkapjes: 'Voor in de trein, op de motor én in de slaapkamer'

“Eén vriend van me weet het. Hij doet zelf aan SM, en is wel wat gewend. Verder zwijg ik. Ik hoef ook niet van anderen te weten wie van grote piemels houdt of graag seks heeft in de sauna. Dat ikzelf in de sauna naar vrouwenvoeten kijk om er later bij te masturberen, is mijn geheim. Ik doe er niemand kwaad mee. Met geuren heb ik niets. Ik snuffel niet aan vuile sokken en koop geen gedragen pumps via Marktplaats. Het was lastig een partner te vinden die me accepteert met mijn fetisj. Mijn huidige vriendin raadde ernaar omdat het haar opviel dat ik weinig wilde vrijen, maar haar voeten erg veel aandacht gaf. Zij wil me tramplen (met blote voeten of schoenen op iemands naakte lichaam staan, red.) en masseert met haar voeten mijn gezicht.

Nu lezen:   Sm-meesteres wil burgemeester van Toronto worden

De keren dat ze een banaan voor me prakt met haar blote voeten, smaakt die heerlijk op een boterham. Zij windt me op, daarna heb ik seks in mijn eentje. Over mijn fetisj oordeelt mijn vriendin niet: ze gaat erin mee, voor mij. Ze heeft een extreem laag libido. Dat accepteer ik dan weer. Een perfecte match, grappen we weleens. We lachen sowieso veel samen, sporten veel. We zijn gelukkig. Naar andere vrouwen kijk ik amper, alleen naar hun voeten. Mijn vriendin hoeft nooit bang te zijn dat ik met een soa thuiskom.”

Bron: onbekend

Club RopeMarks