Reallife: ‘Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen’

Reallife: ‘Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen’

Technisch tekenaar Rens (24) is dol op de zomer. Een jonge, roze voet in een teenslipper of schoenen met open tenen winden hem zo op dat hij vaak op straat al een erectie krijgt.

Voetfetisj

“Ik ben wat je noemt een voetfetisjist. Het eerste waarnaar ik kijk bij een vrouw is de vorm en kleur van haar voeten. Daarna komen pas haar ogen of billen. Enkeltattoos vind ik niets. Ze leiden af van het cleane gevoel van een mooie, smetteloze huid. Ik word seksueel opgewonden van perfect gevormde tenen, liefst aflopend van groot naar klein. Nagellak mag. Hoe feller, hoe beter.

Nu lezen:   Kinky Boots

Ik was dertien toen een klasgenoot huidkleurige pantysokjes droeg. Gekmakend vond ik dat. 

Lees verder op Glamour

Linkermenu pictogrammenu

Wolf

BDSM