SM-club moet voetbalelftal Waalre 5 gaan opzwepen

SM-club moet voetbalelftal Waalre 5 gaan opzwepen

De mannen van RKVV Waalre 5 behoren binnenkort waarschijnlijk tot de gelukkigste spelers uit de kelder van het regionale voetbal. Voetballers die daar de pollen uit de grond schoppen, hoeven meestal niet te tellen op veel publiek. 

Aan de zijlijn staat hooguit een paar trouwe ouders, wat katerige vrienden en misschien een kersverse vriendin. Maar de Waalrenaren mogen zich voorzichtig verheugen op meer: joelende dames in leren en latex pakjes. Om over het eerstvolgende elftaluitstapje nog maar te zwijgen.

Slaventraining

Bij ‘het vijfde’ prijkt de komende vijf seizoenen geen lokaal café of schildersbedrijf op de nieuwe zwart-witte shirts maar sm-fantasiehuis Domination Palace uit Valkenswaard. In de club kunnen mannen zich stevig laten domineren, compleet met zweepjes, het pijnigen van de geslachtsdelen en slaventraining. De spelers kennen het gevoel: Waalre 5 verloor drie keer met in totaal achttien doelpunten tegen en nul voor. Het Waalrese clubbestuur stribbelt nog tegen, maar het elftal heeft alles al geregeld.

Waalrenaar Davy van Lieshout en een paar teamgenoten kwamen bedrijfsleidster Denise Schlichte – als Meesteres Denise neemt ze haar klanten onder handen – van de Valkenswaardse sm-club in juli tegen op de kermis in haar dorp. De mannen spraken haar aan over sponsoring en wat als grap begon – ‘we waren allemaal lekker in de olie’ -, werd de dagen daarna steeds serieuzer. Er gingen e-mails heen en weer: ‘Wij domineren op het veld’, schreef het Waalrese team. ‘Wij trappen hier ook tegen ballen’, antwoordde de meesteres. Ze besloot dat het goed zou zijn haar bedrijf meer uit de ‘taboesfeer’ te halen en betaalt voor sokken, broeken en shirts.

Nu lezen:   LIVE sessie met Domina Noir & Slaaf Michael

Bij de club heersen gemengde gevoelens…

lees verder op ED

 • -advertentie-

  Coax Leren Halsband + Boeien

  Deze luxe bondage set uit de Master Series collectie mag niet ontbreken in jouw BDSM domein. De boeienset is gemaakt van sterk, robuust leer en wordt verbonden door sterke goudkleurige kettingen. De boeien en halsband zijn cognackleurig onderlegd waardoor er een gewaagd contrast ontstaat. Durf jij het aan?

  • Angélique, marquise des Anges -film

   Italië/Duitsland/Spanje/Frankrijk 1964. Avonturenfilm van Bernard Borderie. Met o.a. Michèle Mercier, Robert Hossein, Jean Rochefort, Claude Giraud en Giuliano Gemma. Hele oude meuk op Youtube. Franstalig, maar met de vertaalde ondertiteling van Youtube prima te volgen. Zonder leeftijd-restricties te zien. Hoerah!… Lees verder

  • Women should make their figure more


   Lees verder

  • My Mistress Trailer (2014) HD

   What starts as a beautiful and strangely innocent affair between a vulnerable teenage romantic and a French S&M mistress soon becomes more dangerous. It's a long hot summer for Charlie Boyd. He's sixteen, his hormones are raging and he's just… Lees verder

  Linkermenu pictogrammenu