Sm-meesteres moet tienduizenden euro’s terugbetalen

Sm-meesteres moet tienduizenden euro’s terugbetalen

De rechtbank in Turnhout veroordeelde M.D. (37) uit Vosselaar omdat ze bijkluste als sm-meesteres terwijl ze ook een werkloosheidsuitkering opstreek.

De vrouw, ook bekend als Meesteres Natalie, kreeg een boete van 3.600 euro, waarvan de helft met uitstel. Ze moet ook 40.860 euro, het bedrag van de onterecht verkregen uitkering, terugbetalen.

“Dit getuigt van een gebrek aan respect voor de wetgeving en ondermijnt het sociale zekerheidsstelsel”, oordeelde de rechter. M.D. huurde een vakantiewoning in de Rode Del in Arendonk. Vanuit de kelder van dat huis bood ze sm-diensten tegen betaling aan klanten aan. “Dat gebeurde op een moment dat ze als werkloze een uitkering kreeg. Ze had hiervan melding moeten maken bij de RVA (Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening, red.)”, zei arbeidsauditeur Dymphna De Ceulaer eerder.

Nu lezen:   Lustkapper actief in Noorderplantsoen

Bron: Nieuwsblad

  • -advertentie-

    Coax Leren Halsband + Boeien

    Deze luxe bondage set uit de Master Series collectie mag niet ontbreken in jouw BDSM domein. De boeienset is gemaakt van sterk, robuust leer en wordt verbonden door sterke goudkleurige kettingen. De boeien en halsband zijn cognackleurig onderlegd waardoor er een gewaagd contrast ontstaat. Durf jij het aan?

  • Willekeurig bericht

    Linkermenu pictogrammenu