Ed Sheeran geeft verrassend verjaardagscadeau aan Elton John: “Ik moest het verstoppen voor mijn zoontjes”

Ed Sheeran geeft verrassend verjaardagscadeau aan Elton John: “Ik moest het verstoppen voor mijn zoontjes”

Sir Elton John werd in maart 74 jaar en kreeg van collega-zanger Ed Sheeran (30) een wel heel speciaal verjaardagscadeau. “Ed gaf me een gigantische marmeren penis”, vertelde Elton John op de radio in de ‘Carrie and Tommy Show’. “Het is echt groot, maar wel prachtig gemaakt.”

De ‘Rocketman’-zanger onthulde dat hij van zijn man, regisseur David Furnish (58), het marmeren beeld niet in hun tuin mocht zetten vanwege hun zonen Zachary (10) en Elijah (8). “We hebben het ergens verstopt waar ze het niet zouden zien.” Het is niet de eerste keer dat Ed iemand een heel speciaal verjaardagscadeau geeft. Hij trakteerde ook ‘Friends’-actrice Courteney Cox (57) op een SM-masker. Ed onthulde toen dat hij haar het geschenk had gegeven toen Courtney hem vertelde dat ze alles kon kopen wat ze wilde met haar Alexa-apparaat (de virtuele assistent van Amazon). “Toen Courtney de kamer uitliep, zei ik: ‘Alexa, bestel me een leren SM-masker’. Elke keer als ik nu bij haar op bezoek ga, bestel ik er eentje. Ik denk dat ze er ondertussen 12 heeft.”

Modeadvies

Elton John vertelde ook dat hij Eds gevoel voor mode wou beïnvloeden en hem in contact bracht met ontwerpster Donatella Versace. “Ik zei: ‘Ed, je hebt altijd wijde overhemden en broeken gedragen en het heeft je wel ergens gebracht, maar het is nu tijd om iets te veranderen’.” Zijn advies werd ter harte genomen en de resultaten werden getoond in Eds ‘Bad Habits’-video. Sheeran zag er onherkenbaar uit toen hij in een vampier veranderde. De video begint met Ed in een kapsalon waar hij tevoorschijn komt in een felroze pak, roze glitteroogschaduw en vampiertanden. Elton vervolgde: “Ik zei: ‘als je de ‘Bad Habits’-video maakt, moet je er geweldig uitzien’. En hij vindt het geweldig, het is niet alsof ik hem dwing om iets te doen wat hij niet wil doen.”

Bron: HLN

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM