SM-seksdate leidt tot woningoverval: man met schoenveters vastgebonden aan het bed

SM-seksdate leidt tot woningoverval: man met schoenveters vastgebonden aan het bed

Drie mannen van in de 20 en een vrouw van 19 belanden achter de tralies nadat ze een Zwijndrechtenaar overvielen die dacht een SM-afspraakje te hebben. Het slachtoffer werd door de dame met veters vastgebonden aan zijn bed, waarna zij het drietal de flatwoning binnenliet.

De Zwijndrechtenaar maakte op 22 september op internet een afspraakje met een sekswerkster om SM te bedrijven, zo vertelde de officier van justitie tijdens het proces voor de rechtbank in Dordrecht. Toen de prostituee begin van die avond aanbelde bij zijn voordeur, gaf hij deze ‘Jasmine’ het overeengekomen bedrag van 200 euro.

Nu lezen:   De 8 grootste fabels over BDSM

De 19-jarige vrouw bracht dit bedrag eerst naar de auto waarmee ze naar Zwijndrecht was gekomen, om daarna terug te keren naar de woning. Wat de klant toen niet zag, was dat de vrouw twee aluminiumpropjes in de deur stopte om te voorkomen dat die in het slot zou vallen.

Lees verder op AD

Politie snelde naar de woning van het slachtoffer en wist de verdachten al snel te achterhalen dankzij een zogeheten spoedtap op een mobiel nummer. © Jeroen Verbueken/Fotoburo Busink

  • -advertentie-

    Coax Leren Halsband + Boeien

    Deze luxe bondage set uit de Master Series collectie mag niet ontbreken in jouw BDSM domein. De boeienset is gemaakt van sterk, robuust leer en wordt verbonden door sterke goudkleurige kettingen. De boeien en halsband zijn cognackleurig onderlegd waardoor er een gewaagd contrast ontstaat. Durf jij het aan?

    Linkermenu pictogrammenu