SM-spel op internet loopt uit de hand

SM-spel op internet loopt uit de hand

De officier van Justitie in Utrecht eiste gisteren celstraffen tegen twee Rotterdammers, die een man uit Zegveld zouden hebben afgeperst. Het tweetal deed dat via de website geldslaven.nl, waar de man geldslaaf was van ‘Prinses Chantal’.

De man uit Zegveld was online in contact gekomen met deze ‘Prinses Chantal’ via haar website, schrijft het AD/Rotterdams Dagblad vandaag.

Ze stelde hem voor een contract op te stellen, waarin stond dat zij hem online mocht vernederen. Zo stuurde hij bijvoorbeeld compromitterende filmpjes van zichzelf op naar de vrouw. Zij dreigde dan deze filmpjes op YouTube te zetten. De man moest vervolgens geld betalen via een brievenbus die bij het spel hoorde. Hij had een contract voor drie jaar getekend.

Nu lezen:   Van buitenechtelijke relaties tot BDSM: deze rol speelt verbinding in ons (seks)leven

De vrouw die het contract opstelde was Anneke de B. (24) uit Rotterdam. Tegen haar en de 25-jarige Samet S. eiste de officier van Justitie gisteren twintig maanden gevangenisstraf waarvan acht maanden voorwaardelijk. ‘Niets ontziend misbruik van een kwetsbare man,’ aldus de officier, die stelde dat het duo probeerde de man uit Zegveld af te persen.

Nu lezen:   Eten tot je knapt: feedism

‘Online vernedering is een gat in de markt,’ vertelde Anneke de B. aan de rechter. Ze heeft zelfs een interview aan een krant gegeven en ziet zichzelf als een normale ondernemer. Er kwamen forse bedragen binnen op haar rekening.

Na een half jaar wilde de man van zijn contract af. Dat bleek onmogelijk. Het tweetal eiste dat hij 6.000 euro zou betalen om het contract af te kopen. Zo niet, dan zouden de Rotterdammers in Zegveld rondbazuinen dat de man een pedofiel was.

Nu lezen:   Clair houdt van bdsm en haar kinderen van 18 en 20 weten dat

De man werd zo bang dat hij naar de politie stapte. Het stel zit sinds vier maanden in de cel. Ze werden aangehouden, terwijl ze met tiewraps, boeien en een klauwhamer onderweg waren naar de man.

Bron: AD (23-02-2013)

Club RopeMarks