Zo ziet het leven van een professionele SM-meesteres eruit

Zo ziet het leven van een professionele SM-meesteres eruit


De Britse Adrianna Taylor gaf haar job als secretaresse op om een professionele SM-meesteres te worden. De 26-jarige blondine getuigt in haar  ‘The Story of Control’ over de bizarre eisen van haar klanten en hoe haar carrière haar leven veranderd heeft.

“Ik ben begonnen als glamourmodel, maar dat wereldje wordt vooral geleid door mannen. Ik wilde iets anders gaan doen zodat ik zelf de controle kon bewaren. Het was niet mijn plan om in de SM-wereld te stappen, maar het is geleidelijk aan zo gegroeid. Veiligheid is ontzettend belangrijk, want je weet niet wie je gaat ontmoeten. Niet elke vrouw met een zweep in de hand mag je een meesters noemen, je moet echt een opleiding krijgen zodat je bijvoorbeeld weet hoe je de aandacht kunt trekken van een persoon zonder te schreeuwen. Maar je moet ook goed leren aanvoelen wanneer een klant er genoeg van heeft”, aldus Adrianna.

Nu lezen:   Sekswerker Donna: 'We worden als enige buitengesloten'

Mannenzaak
De blondine gaat verder: “Wij SM-meesteressen komen in alle vormen, leeftijden en maten. Een grote misvatting is dat SM rond seks draait, ik heb nooit geslachtsgemeenschap met mijn klanten. Het gaat om controle over iemand die de macht aan anderen geeft en daarvan geniet. De mannen zelf raken wel vaak opgewonden, wat mij nog steeds verbaast. Vernederd worden zou mij zeker geen zin in seks doen krijgen.

“Mannen zullen vaker naar een SM-meesteres stappen omdat ze meer open staan voor verschillende seksuele ervaringen. Ze willen vaker dingen beleven waar een taboe rond heerst, maar vaak durven ze hier niet over te spreken met hun vrouw of vriendin. Daarom komen ze naar mij. Ik ken wel enkele mannelijke meesters, maar ze zijn erg zeldzaam.”

Nu lezen:   Sm-show Walibi Holland: 'We hebben lekkere slaafjes rondlopen'

Vreemde wensen
De eisen van klanten zijn soms vreemd, geeft Adrianna toe. “De vragen die ik krijg zijn erg divers. Vaak willen klanten een rollenspel waarbij ze geslagen worden, bijvoorbeeld door een schooldirectrice. Dit is vernederend, maar het herinnert hen aan een tijd dat ze een ondeugend jongetje konden zijn op school. Daarnaast draait veel om het aanbidden van mijn schoenen en voeten, wat een manier is om onderdanigheid te uiten. Een andere wens is op het gezicht gaan zitten, mét mijn kledij aan, en ik vertrappel regelmatig mijn klanten. Er zijn bepaalde extreme dingen die ik niet doe uit persoonlijke keuze. Ook als iemand ergens niet zeker van is, weiger ik.”

Dubbelleven
In het begin had ik het erg moeilijk om twee verschillende levens te leiden, zo had ik schrik om een klant in de supermarkt tegen te komen. In mijn sessies eis ik dat iemand meteen doet wat ik vraag, maar in het echte leven zou ik als een verwend nest overkomen.

Nu lezen:   Laura (24) is gespecialiseerd in ‘financial domination’: “Ik verdiende een keer 10.000 euro op één uur”

Braaf
Mijn persoonlijk seksleven is heel wat braver geworden door mijn beroep, ik geniet nu meer van ‘normale’ seks. Ik heb al een drie jaar een partner die geen probleem met mijn job heeft, omdat ik enkel mensen bestraf en geen seks met hen heb. Toch snap ik dat hij jaloers zou kunnen worden, omdat de klanten vaak naakt zijn. Maar ik zorg er altijd voor dat ik tijd vrij maak voor hem, mijn job komt nooit op de eerste plaats.

bron: HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Miss Nica Nordic Fetishclips

Left Menu Icon