Beginners handboek: bondage voor dummies

Beginners handboek: bondage voor dummies

Je hebt er vast wel eens van gehoord, het vast wel eens gezien óf misschien al wel ooit gedaan: bondage. In een film als Fifty Shades of Grey laten ze het maar al te graag zien en misschien ben je wel eens nieuwsgierig geweest naar deze bijzondere vorm van hitsigheid. Geen paniek, wij leggen het stap voor stap aan je uit, zodat ook jij kunt ontdekken of bondage misschien wat voor jou is.

Nu lezen:   Daten voor jongeren
Wat is bondage?

Als je op internet opzoekt wat de betekenis van bondage is zul je het volgende vinden:

Bondage – “Term die wordt gebruikt voor seksuele praktijken waarbij een van de partners vastgebonden of op vergelijkbare wijze in zijn of haar bewegingsvrijheid beperkt wordt.”

Juist. Dat dus. De beelddenkers onder ons zullen nu vast wel een idee hebben wat het inhoudt. Dat betekent echter nog niet dat je weet hoe het allemaal moet. Vaak gaat bondage ook gepaard met een rollenspel en fantasie. Soms neemt de één een onderdanige rol aan en de ander een dominante. Het is echt maar net waar jouw sappen van gaan vloeien. Je kunt zelf kiezen wat je leuk vindt. Bij sommige mensen komen er zelfs zweepjes aan te pas. Maar goed, nu door naar het enige echte handboek voor de dummies onder ons, waarin we wat tips bespreken voor wanneer je deze vorm van seks gaat ontdekken.

Nu lezen:   Nymphomaniac - film

Lees verder op: Mellowed