Brit die geilt op koeienstront krijgt celstraf

Brit die geilt op koeienstront krijgt celstraf

PENZANCE – Een Brit met een fetish voor koeienstront is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar. De man werd betrapt in een boerderij in Penzance terwijl hij, rollend door koeienmest, aan het masturberen was. Dat meldt de krant The Falmouth Packet.

Op David Truscott (41) betrapt werd, was hij helemaal naakt op één enkele sok na. Hij was van top tot teen bedekt met koeienvlaaien en rondom hem lag een hele hoop papieren zakdoekjes. Het was de zestienjarige zoon van landbouwer Clive Roth die de merkwaardige ontdekking deed.

Voor de boerenfamilie was deze ontdekking al lang geen verrassing meer. Het was al de derde keer dat zij Truscott dit fijne optreden gaf op hun erf. De koeienstrontliefhebber had eerder al een celstraf opgelopen omwille van zijn eerder uitzonderlijke hobby.

De rechter ging niet in op de vraag van de verdediging om Truscott een voorwaardelijke straf toe te kennen. De edelachtbare Christopher Elwen oordeelde dat de man opgesloten moest worden voor zijn “bizarre en perverse activiteiten”.

Bron: AD

Hieronder kun je zomaar een bijzonder filmpje over koeienstront zien.

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM