Belle de jour – film

Belle de jour – film

Belle de Jour uit 1967 werd gemaakt door de Spanjaard Luis Bunuel. Bunuel is een surrealist, die er naar streefde de grenzen tussen droom en werkelijkheid te laten vervagen.

Hele oude meuk op Youtube. Franstalig, maar met de vertaalde ondertiteling van Youtube prima te volgen. Zonder leeftijd-restricties te zien. Hoerah!

Herstel: de film was zonder leeftijd-restricties te zien. Daarom een andere versie met Engelstalige ondertiteling hieronder.

Belle de jour gaat over een dame, keurig getrouwd met een succesvol chirurg. Maar als manlief werkt, gaat het vrouwtje ook een zakcentje verdienen: in een bordeel, waar ze de perverse wensen van haar klanten inwilligt. Of speelt zich dat allemaal alleen in haar fantasie af? Hoe het ook zij, Catherine Deneuve is in de hoofdrol een lust voor het oog.

 • -advertentie-

  Coax Leren Halsband + Boeien

  Deze luxe bondage set uit de Master Series collectie mag niet ontbreken in jouw BDSM domein. De boeienset is gemaakt van sterk, robuust leer en wordt verbonden door sterke goudkleurige kettingen. De boeien en halsband zijn cognackleurig onderlegd waardoor er een gewaagd contrast ontstaat. Durf jij het aan?

  • Floor Jansen verloot haar kinky stage-kleding

   Wie graag een sm-setje wil proberen, maar zich niet wil vertonen in een kinky winkel, kan altijd nog meedoen aan de weggeefactie van Floor Jansen. Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Floor Jansen (@floor_jansen_official) Lees verder

  • Fetish friends

   De wijk Kabukicho is voor fetisj-liefhebbers een waar paradijs. We ontmoeten Misaki; zij is liefhebber van Kinbaku, een Japanse bondagetechniek. Zomi werkt in het spannende nachtleven van Tokyo. Maar in tegenstelling tot Misaki doet zij dit niet voor haar plezier.… Lees verder

  • De roddels op het binnenhof: Ed Nijpels

   Huig Plug, de razende reporter van Blue Tiger Studio, die al een jaar lang het binnenhof in Den Haag onveilig maakt, wist een leuke roddel te vertellen. Onderzoek op het world wide web heeft geen duidelijk verhaal kunnen opleveren. Alleen… Lees verder

  Linkermenu pictogrammenu