BDSM dagboek rachab – boekenserie

BDSM dagboek rachab – boekenserie

rachab is een onderdanige vrouw van dertig, wanneer zij besluit om een dagboek bij te gaan houden op de bekende website bdsmzaken. Zij wil graag anderen mee laten delen in haar turbulente seksleven en erotische fantasieën.

Al snel komt zij een Dominante man tegen op internet waarmee ze in een moeilijke D/s relatie verzeild raakt. Daarin loopt zij tegen een aantal zwakke punten in zichzelf aan, wat het voor haar moeilijk maakt om deze ongezonde relatie te verbreken. Van beide kanten is de aantrekkingskracht sterk en vinden zij elkaar elke keer weer in heftige BDSM-sessies, waarin de vonken ervan af spatten. Zij schrijft openhartig en expliciet over haar seksleven, gevarieerd met diepgaande overdenkingen over de problemen waar ze tegenaan loopt, haar mening over actuele bdsm-gerelateerde onderwerpen, plus enkele gevoelige gedichten en actie foto’s, maken dat het een verrassend gevarieerd aanbod is van schrijven.

Haar dagboeken hebben jarenlang op nummer één gestaan. Dit is een herschreven compilatie ervan in een zes-delige serie. Lees ze allemaal!

Koop hier deel 1 t/m 6

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Fetish

Celebrity