Ex van gedode miljonairsdochter: ’Ze vroeg om wurgseks’

Ex van gedode miljonairsdochter: ’Ze vroeg om wurgseks’

Miljonairsdochter Grace werd eind 2018 dood gevonden na een Tinderdate in Nieuw-Zeeland. Justitie gaat er vanuit dat ze is gewurgd door een 27-jarige verdachte, die vervolgens haar lichaam dumpte in de wildernis. Volgens de verdachte was er sprake van vrijwillige seks, die later een ruig karakter kreeg. Volgens zijn advocaat is er dan ook sprake van een ongeluk en geen moord.

De jury kreeg maandag van de politie meer details over Grace te horen, schrijft The Guardian. Zo zou Grace een uur voordat ze haar Tinder-date in Auckland ontmoette actief zijn geweest op een datingsite voor liefhebbers van BDSM, een verzamelnaam voor allerlei sadistische seksspelletjes. De politie zou dat opgemaakt hebben uit de data van datingwebsite Whiplr. Het kamp van het slachtoffer beweerde eerder nog dat de jonge vrouw er een ’normaal’ seksleven op nahield.

Nu lezen:   Rivella Light 90's reclame: SM-meesteres en slaaf

Ook kwam de verdediging met een verklaring van de ex-vriend van Grace, waarin hij de voorkeur van Grace voor wurgseks uit de doeken deed. Volgens de ex gebruikten de twee een systeem met signalen en woorden om tijdig te stoppen met wurgen. De jury kreeg daarbij allerlei details te horen: „Op het internet zochten we er van alles over op. Zo wisten we dat je je handen aan de zijkant van de nek moet houden, nooit aan de voorkant.” Een 22-jarige vriendin heeft de voorkeur van Grace voor seksexperimenten bevestigd tegenover de politie.

Nu lezen:   The Piano Teacher (2001)

Volgens de verdediging was de wurgseks vrijwillig en blijkt uit niets dat er sprake van moord is. Er zouden geen sporen op het lichaam of in de kamer zijn die daarop wijzen. Uit niets zou blijken dat het slachtoffer heeft teruggevochten. De advocaat van de verdachte bestrijdt niet dat zijn cliënt het lichaam vervolgens dumpte. De verdachte zou in paniek hebben gehandeld en nog onder invloed van drank en drugs zijn geweest. „En hij dacht dat niemand zijn verhaal zou geloven”, aldus de advocaat van de verdachte.

Nu lezen:   Consent

De man stopte het lichaam van Grace in een koffer, huurde een auto en reed de wildernis buiten Auckland in. Nadat hij het lichaam had gedumpt, keerde hij terug naar de kamer waar Grace stierf. Hij huurde vervolgens een tapijtreiniger om sporen uit te wissen.

In het moordproces zijn de afgelopen weken veel bewakingsbeelden van Grace en de verdachte getoond. Daarop is te zien hoe ze haar laatste uren met de verdachte doorbrengt in een bar.

De ouders David en Gillian – vastgoedmiljonairs – zijn uit Engeland overgekomen en volgen het proces op de voet.

Bron: Telegraaf . 19 november 2019

Miss Nica Nordic Fetishclips