Tweede seizoen kinky serie ‘Bonding’ komt snel naar Netflix

Tweede seizoen kinky serie ‘Bonding’ komt snel naar Netflix

Het eerste seizoen van de serie Bonding was vrij verrassend te noemen. Nog deze maand verschijnt het vervolg op Netflix. Er bestaan heel wat redenen waarom deze serie de aandacht van veel Netflix-abonnees heeft getrokken. In eerste instantie zijn er de korte afleveringen die net iets langer dan 15 minuten duren. Het eerste seizoen verscheen op de streamingdienst in april 2019.

Het eerste seizoen bestond uit in totaal 7 afleveringen die je dus perfect in twee uur tijd kon kijken. In januari 2020 werd door Deadline bevestigd dat er met zekerheid nog een tweede seizoen zou verschijnen. Het was Rightor Doyle die naar aanleiding van de bekendmaking het volgende liet optekenen: “Bedankt Netflix, maar ook aan jou, onze kijkers overal ter wereld, om allemaal zo verslingerd te raken aan deze fijne serie. We zijn bijzonder dankbaar dat jullie hebben genoten van het eerste seizoen en presenteren jullie weldra het vervolg.”

Reeds eerder werd door Netflix aangegeven dat het tweede seizoen van Bonding deel zou gaan uitmaken van de line-up voor de maand januari. Toch bleef de reeks vooral uitblinken in afwezigheid… tot 31 december 2020. Toen verscheen het tweede seizoen plots wel in de line-up voor deze maand. Het tweede seizoen van Bonding zal bestaan uit 8 afleveringen en is te bekijken op Netflix vanaf 27 januari!

Bron: Serietotaal

Celebrity

Buitenland