Jennifer geeft haar vriend borstvoeding

Jennifer geeft haar vriend borstvoeding

Een vrouw uit Atlanta heeft tot verontwaardiging geleid op sociale media nadat ze publiekelijk had aangekondigd dat ze haar baan had opgezegd om haar 36-jarige bodybuildervriend borstvoeding te geven.

In een gesprek met The Sun beweerde Jennifer Mulford dat ze een ‘Borstvoedingsrelatie voor volwassenen’ wilde beginnen met haar partner Brad Leeson nadat ze had gelezen over de band die borstvoeding tussen twee mensen kan creëren.

Jennifer gaf toe datingsites en Craigslist te gebruiken om te proberen een partner te vinden die openstaat voor de praktijk, maar vertelde het idee uiteindelijk aan haar voormalige jeugdliefde, Brad. ‘Het was alsof er een lampje in zijn hoofd aanging. Ik kon aan zijn stem horen dat hij nieuwsgierig en opgewonden was,’ zei ze voordat ze openging over de eerste keer dat het paar het probeerde. ‘Op dat moment wist ik dat ik een partner voor het leven had… we wilden allebei hetzelfde uit de relatie – een magische band die alleen borstvoeding kan bereiken.’

Nu lezen:   Rihanna S&M

Jennifer, wiens eigen dochter nu 20 is, moet Brad elke twee uur ‘afdrogen’ om borstvoeding te geven en haar lichaam voor de gek te houden door te denken dat ze een baby heeft gekregen. ‘Ik heb een pauze genomen van mijn baan omdat ik alles wil wijden aan het maken van dit werk’, zei ze, eraan toevoegend dat ze ’s nachts vaak een pomp of haar hand gebruikt. 

Ze beweert dat ze ook een kruidenpil slikt en lijnzaad aan haar dieet heeft toegevoegd, waarvan wordt gedacht dat het helpt bij de melkaanvoer. Brad zou ‘enthousiast’ zijn over de gezondheidsvoordelen, aangezien hij een ‘gymfanaat’ is. Jennifer zei dat de voeding Brad ook helpt om achter gesloten deuren ‘op zijn hoede’ te zijn en zich geen zorgen te hoeven maken dat hij een ‘alfamannetje’ is. 

Nu lezen:   Hoge Hakken, echte liefde (film)

Ze zei ook dat het niet iets is dat ze ooit in het openbaar zouden doen, omdat het een ‘zeer privé’ aspect van hun leven is. Maar desondanks is het besluit van Jennifer en Brad om hun verhaal publiekelijk te delen op sociale media bekritiseerd, waarbij velen beweren dat het verhaal onjuist is en anderen Jennifer beschuldigen van het ‘seksualiseren’ van borstvoeding. 

‘Het zijn idioten zoals deze twee die het moeders die borstvoeding geven moeilijk maken om dit publiekelijk te doen zonder schaamte of spot. Ze vergroten de seksualisering van borstvoeding alleen maar. Er zijn GEEN medische voordelen voor volwassenen om moedermelk te consumeren. Moedermelk is voor baby’s’, schreef een vrouw op Facebook.

Nu lezen:   Verboden reclame: vader en moeder in rubber

‘Ieder voor zich, maar dit is walgelijk! Mensen kijken me raar aan als ik zeg dat ik een tweejarige borstvoeding geef! En dan bezoedelen dit soort mensen de naam borstvoeding volledig!! Het is NIET seksueel. Het is om een ​​baby te voeden!’ Een ander was het daarmee eens. ‘Ik geloof dit niet, het klinkt als een aprilgrap. Er is niets aan dat oké is’, schreef iemand. 

Jennifer heeft een foto van het paar op haar Facebook-pagina geplaatst, maar of het paar een grapje maakt voor een reactie of gewoon openhartig is over hun privéleven valt nog te bezien. 

Bron: Dailymail, 8 juni 2016

Miss Nica Nordic Fetishclips