SM Rechter (film)

SM Rechter (film)

Wanneer Koens huwelijk met Magda dreigt uiteen te vallen, beslist hij om zijn eigen fatsoensgrenzen tot het uiterste te testen. Samen ontdekken ze haar verborgen verlangens. Nooit had Koen gedacht dat SM tot een gelukkig huwelijk zou kunnen leiden. Maar wanneer gaandeweg Magda verder gaat, en extremere vormen van genotsbeleving opzoekt, raakt het koppel verstrikt in een web van pooiers, klikkende rijkswachters en afgunstige collega’s. SM-rechter is een liefdesverhaal over een man die alles over heeft voor het geluk van zijn vrouw, en zo beetje bij beetje zijn grenzen verlegt. Het is echter ook het verhaal van een maatschappij die nog niet klaar is om extreme liefde tussen twee mensen te aanvaarden.

Nu lezen:   Vastgebonden Duitser uit bos gered na uit de hand gelopen seksspel

SM-rechter is een Vlaamse film geschreven en geregisseerd door Erik Lamens. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van voormalig Mechelse strafrechter Koen Aurousseau en zijn vrouw Magda Wolters van der Wey.

Geregisseerd door: Erik Lamens

Met onder meer: Veerle Dobbelaere, Gene Bervoets en Marie Vinck

Bron: Moviemeter

Hieronder is de film Frans-gesproken en Engels ondertiteld te zien. De Vlaamse versie (Nederlands gesproken) kun je hier vinden.