BDSM 1, 2 en 3 – EBOOK

BDSM 1, 2 en 3 – EBOOK

Toen ik hem ontmoette in deze BDSM-club, kon ik zo’n voorstel niet verwachten. Franck wil dat ik onderdanige ben voor een heel weekend, voor hem en zijn klanten.

Hij beloofde me 50.000 euro en verzekerde me dat ik geen harde of onmenselijke straffen zou krijgen, hij wilde alleen maar dat ik hem zou gehoorzamen en al hun seksuele verlangens zou vervullen.

Hij wist dat ik de meest gevraagde kleine onderdanige was in de hele club…. maar moet ik dit voorstel echt aanvaarden?

Nu lezen:   Lin (38) doet aan BDSM: “Ik vind het lekker om vernederd te worden”

Wie zijn deze klanten die mij willen? Ik doe het nu zelfs al gratis, dus waarom niet?

Gratis in Kobo Plus

Koop hier deel 1

Koop hier deel 2

Koop hier deel 3

 • -advertentie-

  Libido Performa Erectiepillen – 5 Stuks

  Boost je erectie met de Libido Performa erectiepillen! De pillen stimuleren de doorbloeding in de penis, waardoor de penis gevoeliger en harder aan kan voelen en langer aan kan houden.

  Koop nu voor € 39,95

  • Bondage en sm, taboes om te overwinnen

   Als een bdsm’er zorg behoeft, staan vooroordelen daarbij in de weg Er zijn mensen met een voorkeur voor bdsm – bondage, dominantie, sadisme en masochisme. Het is een levensstijl, seksuele voorkeur of geaardheid. Over deze voorkeur bestaan nogal wat vooroordelen,… Lees verder

  • Nieuwe fitnessrage: deze zwepen doen je zweten

   'Whipped' is de nieuwste fitnessrage die Europa bereikt vanuit de VS. Wie spontaan aan kinky zweepjes moet denken, zit er helemaal naast. Bij deze workout ga je aan de slag met verzwaarde touwen aan gewichten. Door golven te creëren train… Lees verder

  • Wietkwekerij blijkt sm-kamer

   De politie stuitte gisteren in Spijkenisse op een heel bijzondere vondst: ze ging af op een anonieme melding over een mogelijke hennepkwekerij in een woning, maar trof er een sm-kamer aan. De 'speelkamer' stond vol met seksattributen. De melding over… Lees verder

Linkermenu pictogrammenu