Lin (38) doet aan BDSM: “Ik vind het lekker om vernederd te worden”

Lin (38) doet aan BDSM: “Ik vind het lekker om vernederd te worden”
 

“Lange tijd negeerde ik mijn onderdanige gevoelens. BDSM staat haaks op mijn dagelijkse leven. Ik ben leidinggevende in de verzekeringswereld en geef de touwtjes niet makkelijk uit handen. Ik was bang om in een wrede wereld terecht te komen vol grove, woeste types die misbruik van me zouden maken. Daarom stopte ik de drang om gedomineerd te worden weg. Als kind trok het me al aan als ik op tv een onderdanige vrouw zag, natuurlijk besefte ik toen nog niet dat het te maken had met BDSM.”

“Mijn relaties liepen altijd stuk op hetzelfde: van een leven lang vanille sex zou ik doodongelukkig worden. Anderhalf jaar geleden besloot ik mijn gevoelens te gaan onderzoeken. De ‘Vijftig tinten grijs’ boeken waren ook een trigger. Ik dacht: Ik ben bijna 40, hoe lang ga ik dit nog ontkennen? Ik kwam terecht op ‘Secretsplace’ een forum waar allemaal mensen op zaten die net als ik op zoek waren naar een manier om hun dominante of onderdanige gevoelens een plekje te geven. Het was een opluchting om te lezen dat er meer mensen zijn zoals ik.”

“Ik had in die periode een relatie en mijn partner had er niet zoveel mee maar wilde het wel doen voor mij. Het eerste rollenspel was voor mij echt thuiskomen. Ik werd geslagen en vastgeboden, een intens en pijnlijk spel, maar ik genoot. Ook mijn partner vond het leuker dan hij had verwacht, waarschijnlijk was het een kant die hij niet van zichzelf kende. De volgende dag was ik bont en blauw doordat hij me hard met zijn riem had geslagen. Een paar maanden later ging deze relatie alsnog uit, maar ik wist inmiddels zeker dat dit het voor me was. Ik heb me aangemeld bij Fetlife, een soort Facebook voor mensen met een fetish, en ben gaan daten.”

“Ik wil alleen een relatie met iemand die ook aan BDSM doet, maar wil niet 24 uur per dag gekleineerd worden. Sinds juli heb ik een Meester. We spelen ongeveer een keer in de week een spel. Met hem gaat het veel verder dan met mijn eerdere partner. Hij heeft zwepen en canes maar slaat me ook met zijn handen of een mattenklopper. Ik dacht dat ik nooit een halsband zou dragen maar dat heb ik inmiddels toch gedaan. En hoe raar en eng ik het ook vind, het geeft me een fijn gevoel. Na ons spel liggen we altijd met elkaar te knuffelen en bespreken we wat we ervan vonden. Deze lifestyle valt of staat met goede communicatie. We hebben een stopwoord afgesproken, maar dat heb ik nog niet hoeven te gebruiken. Hij is nog nooit te ver gegaan en ziet wel aan mijn lichamelijke reactie wanneer het genoeg is.”

“Voor een spel is altijd een aanloop. Soms daag ik hem uit en dan zegt hij: ‘Als ik jou was zou ik je mond maar houden, je weet wat de gevolgen kunnen zijn’. En dan ga ik toch nog even door. Mijn Meester verzint steeds andere scenario’s, die afwisseling is belangrijk voor me. Soms zitten we op de bank met een wijntje en voel ik de sfeer veranderen. Ook word ik weleens gestraft. Zo vroeg hij me laatst een foto van mijn doos te sturen. Ik had me een paar dagen niet geschoren dus wist dat hij niet blij zou zijn. ‘Een subje hoort altijd kaal en toegankelijk te zijn,’ appte hij terug. Tijdens ons spel later die week heeft hij me dit wel later voelen. Pijn windt me op. Ik heb een heel hoge pijngrens maar teken wel snel. Ik heb vaak blauwe plekken en striemen dus douchen na het sporten doe ik alleen nog thuis. Een deel van mijn vrienden en mijn zusje weten van mijn kinky lifestyle, maar mijn ouders vertel ik het bewust niet. Die zouden zich alleen maar zorgen gaan maken.”

“Voor mij is het ontlading om me te laten domineren. Het is verslavend en maakt alles intenser. Vaak kom ik meerdere keren klaar. Mijn partner blijft het opbouwen door harder te slaan en langer door te gaan. Hij scheldt me uit en kleineert me. Ik vind het lekker om vernederd te worden. Mijn eerstvolgende avontuur is over een paar dagen. Ik verlang er naar maar ben tegelijkertijd ook bang. Mijn Meester whatsappte me over mijn ‘slettentraining’: ik moet in mijn slettenjurkje en slettenlaarzen met mijn butt plug in op mijn knieën op bed op hem wachten. Hij zal me eerst tien keer slaan waarna ik naar de hoek van de kamer moet kruipen waar hij me oraal zal penetreren. Als ik zo’n bericht krijg, voel ik angst en opwinding. Gaat dit echt met me gebeuren?, denk ik dan.
Toch is het alleen maar bevrijdend voor me om toe te geven aan mijn verlangens. Ik heb me niet eerder zo goed en vrouwelijk gevoeld. Nu denk ik: Had ik het maar tien jaar eerder gedaan.”

Wil je meer over lin’s ervaringen lezen? Bekijk dan haar blog

VIVA

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Actualiteiten

BDSM