Kim Petras en Nicki Minaj gaan voor femdom

Kim Petras en Nicki Minaj gaan voor femdom

Grammy-winnaar Kim Petras en Queen of Rap Nicki Minaj hebben samengewerkt voor een van de populairste singles van Summer, ‘Alone’, en nu hebben ze een evenzo hete videoclip voor het nummer uitgebracht!

De muziekvideo “Alone” bevat verschillende looks voor Kim en Nicki, waaronder looks van een fanfare, trainingsvideo’s, verpleegsters en, waarschijnlijk onze favoriete look, dominatrixes! Kim geeft ons zelfs wat choreo! De poppen en de Barbz zijn een perfecte combinatie, en hier zien we de twee op de best mogelijke manier samenkomen!

“Alone” is een absolute topper, en het feit dat Petras een Nicki-functie kreeg, zegt veel over waar haar carrière naartoe gaat nu ze officieel en voor altijd een Grammy-winnaar is. In het nummer noemt Nicki Petras als Kim Petty, waardoor de popprinses een iconische nieuwe bijnaam krijgt!

Het nummer is een sample van het klassieke elektronische nummer ‘Better Off Alone’ uit de jaren 90 van Alice DeeJay en is perfect om te dansen in de club, mee te zingen in je auto of te dansen in je slaapkamer. Petras heeft keer op keer gezegd dat ze muziek maakt voor de poppen en de homo’s, en dit is een perfecte gay danceclub-track.

Bron: Outcom

BDSM

BDSM