‘Zo’n bevrijdend gevoel om als vrouw verkleed te gaan’

‘Zo’n bevrijdend gevoel om als vrouw verkleed te gaan’

Randy Alberti (65) uit Den Haag werkt al veertig jaar in de financiële wereld. In het weekend gaat hij graag en femme op stap, oftewel als vrouw.

‘Als je mij doordeweeks ziet, in mijn nette pak, verwacht je niet dat ik deze hobby heb. Nadat ik jarenlang een geheim leven heb moeten leiden, is het zo’n bevrijdend gevoel om in mijn vrije tijd als vrouw verkleed te kunnen gaan. Als heteroman een fetisj hebben voor panty’s, lingerie en hoge hakken, daarmee loop je niet te koop. Ik heb er zelfs jaren mee gestruggeld. Toen ik het mijn ex-vrouw vertelde, een jaar na ons trouwen, was ze geschokt.

Nu lezen:   Op bezoek bij meesteres Roxy

Uiteindelijk heeft ze het geaccepteerd, maar ze wilde er niets van zien. Pas na onze scheiding in 2003 ben ik volledig mezelf geworden en heb ik de keuze gemaakt om en femme, dus als vrouw, naar feesten te gaan.

Ik ben geen travestiet.

Travestieten willen als vrouw behandeld worden. Voor mij hoeft dat niet. Ik ben een heteroman die het leuk vindt als vrouw verkleed te gaan en graag op hakken van zo’n 12 centimeter loopt. ‘‘Hoe houd je dat de hele nacht vol,’’ vragen mensen weleens. Mijn motto is: leven en laten leven, maar dúrf te leven.

Nu lezen:   Bijzonderste fantasieën: “Ik zou in de vagina van een reus willen”

Helaas kan niet iedereen omgaan met mensen die zichzelf zijn. Ik ben op straat uitgescholden, een jongen heeft mijn pruik van mijn hoofd gegrist en in een club ben ik betast. Triest.

Als ik de hele week hard gewerkt heb, krijg ik energie door een of twee feestjes per weekend te bezoeken. Buiten coronatijd dan. Ik drink alleen voor de gezelligheid. Op maandag sta ik weer fris en fruitig op het werk, terwijl mijn collega’s geen idee hebben van wat ik in het weekend heb gedaan. Als crossdresser laad ik de batterij op.’

Nu lezen:   Kinky Knutselclub - Halsband

Bron: AD

Club RopeMarks

Spanking

BDSM