Spanking

Spanking
Vraag

Ik worstel erg met iets al heel lang en ik heb gezocht naar een christelijke site om erover te praten met lotgenoten ofzo, maar niet kunnen vinden. Ik vind het vanwege schaamte erg moeilijk hier open met iemand (hulpverlener/seksuoloog) over te praten. Ik word opgewonden van pijn, slaan op bepaald lichaamsdeel (billen, spanking) met bepaalde kleding en rituelen. Ik kan verder totaal niet opgewonden raken van normale dingen van een man bijvoorbeeld. Ik verlang ook nooit naar seks en heb er zelfs een afkeer van.

Ik weet niet hoe ik hier vanaf kom, want ik ervaar het echt als een last en ook als iets wat de Heere niet wil, maar ik kom er zelf onmogelijk los van.

Ik wil heel graag advies. Wat moet ik doen? En of ik er ooit vanaf kan komen of dat het misschien niet eens heel fout is… Ik weet het gewoon echt niet. Maar voel me zo zondig naar God elke keer. Ben ook verslaafd aan pornografie op dat gebied. En verder voelt het alsof ik bijna de enige christen (oprechte christen) ben die hiermee worstelt. Ik wil Jezus volgen, maar dit staat er steeds tussen. En ik kan die gevoelens zelf onmogelijk omzetten in normale gevoelens. Ik weet het al erg jong en heb er al zo’n elf jaar last van.

Lees verder op: refoweb

BDSM

Fetish