KinkBNB: erotische variant op Airbnb voor kinky uitje

KinkBNB: erotische variant op Airbnb voor kinky uitje

Zin in een spannender vakantieverblijf dan de op sites als Airbnb aangeboden appartementen? Dan biedt KinkBNB, een erotische variant van die site, wellicht uitkomst. Via het recent gelanceerde platform kun je zoeken naar huizen met seksspeeltjes of sm-kamers.

Een stel ondernemers uit San Francisco meende vorig jaar dat het tijd werd voor een spannendere versie van verhuursite Airbnb en zo ontstond het idee voor KinkBNB. De site en app waren in eerste instantie vooral voor de Amerikaanse markt bestemd, maar hebben inmiddels ook Europa bereikt.

Nu lezen:   Het ABC van BDSM (deel 1)

Wie nu denkt de gouden tip gevonden te hebben voor een spannend weekendje in eigen land, komt echter redelijk bedrogen uit. Tot nu toe is er in Nederland slechts één woning te vinden op KinkBNB, in Den Haag. Ook in België is nog maar één adres te vinden, in Duitsland twee.

Nu lezen:   Kinky speeddating

Sommige verhuurders bieden naast hun huis ook een eventuele partnerruil aanbieden. Huurders kunnen verder bij hun zoekopdracht aangeven of ze een sadist of een masochist zijn. Net als bij andere verhuursites kunnen ze vervolgens achteraf in een recensie beschrijven hoe hun verblijf bevallen is, waar anderen die een plek zoeken voor een seksueel avontuurtje dan weer hun voordeel mee kunnen doen.

Nu lezen:   Fetish voor haar

AD

Left Menu Icon