Er gaat geen BDSM-avond voorbij zonder verrassingen

Er gaat geen BDSM-avond voorbij zonder verrassingen

Het begon al op de eerste dag. Als ik binnenkom, hoor ik onbekende geluiden, maar één daarvan is onmiskenbaar het geluid van een zwiepende zweep. Ik krimp ineen bij het harde geluid, gevolgd door het gekreun van de ander.

Mijn eerste reflex is om de ander te redden van zijn belager, maar dat is juist wat ze níet willen. Onrustig loop ik heen en weer achter de bar, zoekend naar de juiste houding.

Als ik om de hoek van de bar loop, struikel ik over iemand. Het is een vrouw die op handen en knieën naast de kruk van een gast zit. Ze draagt een puppymasker. Ze is zijn puppy. Een iets groter formaat dan de pup die ik kreeg toen deze acht weken was. Het begint me te duizelen. Ik val van de ene verbazing in de andere.

Nu lezen:   'Porno-Pino' verhoogt leeftijdsgrens Valtifest naar 23

Na een paar cappuccino’s zijn mijn zenuwen tot rust gekomen, en mag ik de bestelling van een man in een prinsessenjurk aannemen. Ik kijk hem onbewogen aan, maar hoop dat mijn ogen niet vierkant van verbazing zijn geworden. Klaarblijkelijk is dit ook een onderdeel van de scène.

Koffie was niet voldoende meer om mijn zenuwen tot rust te krijgen. Snel pak ik een glas wijn. Deze wereld is zo anders dan ik gewend ben. Ik wil niemand beledigen of uitlachen, maar merk dat ik hier van toeten noch blazen weet.

Nu lezen:   SM-meesteres Cheyenne (22): "Mannen hebben een kooi om hun penis waar ik de sleutel van heb".

Als een vrouw me trots haar blauwe plekken laat zien, heb ik echt een sigaret nodig, maar durf hem niet op te steken waar anderen bij zijn, bang dat iemand een asbakfetisj heeft.

Net als ik denk alles gehad te hebben, komt een man met een grote komkommer bij de bar zitten. Tegen beter weten in vraag ik of dit zijn lunch is. Dom, dom, dom… Het antwoord doet me naar een glas whiskey grijpen, terwijl ik nog goedbedoeld adviseer om het cellofaantje met opstaande rand dan in ieder geval te verwijderen.

Nu lezen:   Moeders over hun seksuele fantasieën: 'Niks zo opwindend als een man die me vastbindt'

Als hij door zijn komkommer naar het ziekenhuis moest, zou dat geheid in alle kranten komen.

Het rare is dat ik nu, vijf jaar later, zelfs onrustig word als ik deze beelden en taferelen niet meer zie of hoor. Het is een wereld die fascinerend is en bestaat uit respect voor de ander. Maar om dat te begrijpen moet je het eerst ontdekken. Ook al is het niet mijn wereld, toch vind ik het prachtig dat mensen zichzelf de ruimte geven om hun eigen seksualiteit te beproeven.

Plaats delict: Steamworks (Arnhem)

Bron: AD, januari 2023

Club RopeMarks