Profiel: Miss Kaat

Profiel: Miss Kaat

Miss Kaat ontdekte deze wereld toen ze 40 was, dus vrij laat. Vanaf dat moment is ze erin gedoken om er meer over te weten te komen. Eind 2017 begon ik mijn reis met een GEWELDIGE mentor, die me zoveel wijzer heeft gemaakt. Samen met hem en het net heb ik mijn ’theoretische’ kennis opgedaan. Eind 2018 is Miss Kaat een blog begonnen op Tumblr, om in contact te blijven met deze kant. Maar wat zijn we in hemelsnaam met theoretische kennis als we die niet in de praktijk gebruiken, toch? Dus besloot ze dat het tijd was om de volgende stap te zetten. Miss Kaat begon steeds meer te bloggen, dus ze kwam steeds meer in contact met deze kant.

Nu lezen:   Profiel: Meesteres Tirza

Meerdere keren kreeg Miss Kaat de vraag of ze een account had op Fetlife. Het maakte haar nieuwsgierig dus ze besloot een account aan te maken. Miss Kaat heeft tijdens mijn reis geleerd dat ze van Gentle Femdom houd, maar dat betekent niet dat ze niet streng kan zijn of niet kan straffen…

Miss Nica Nordic Fetishclips