Saars man heeft een hakkenfetisj

Saars man heeft een hakkenfetisj

„Hij zei het vrijwel meteen, ik denk dat we een keer of twee gedate hadden, toen het op tafel kwam. ’Ik heb een hakkenfetisj.’ Daar reageerde ik toen nauwelijks op. Heel veel mannen vinden hoge hakken mooi, toch? Ik zocht er niets achter. Tot hij vertelde dat hij er echt opgewonden van wordt eraan te likken en dat hij het graag opneemt in zijn seksspel. Dat was wel even slikken…

Want eerlijk: ik heb daar dus helemaal niets mee. Ik vind het eerder iets lachwekkends dan geils hebben, als ik Joshua bezig zie met een paar van mijn schoenen. Maar een fetisj kies je niet uit, natuurlijk. En dan heb ik liever dat hij geilt op hoge hakken, dan dat hij bijvoorbeeld een fetisj heeft voor het dragen van een luier – die mannen zijn er ook hè?”

Ik heb naar mijn werk regelmatig hakken aan, ik kan er ook heel goed op lopen. Ik zie Joshua dan ook altijd kijken naar me; het windt hem dan al op. Ik loop echter net zo graag op sneakers, wel zo makkelijk met twee kleine kinderen. Als we uitgaan of een feestje hebben, zorg ik altijd dat ik een flink paar hakken aan heb, dan weet ik hoe de avond gaat eindigen: in bed, maar dan weer met blote voeten. Want aan Joshua’s festisj geef ik twee keer per jaar toe.

„Met onze verjaardagen gaan we namelijk altijd een weekendje weg. Dan wordt het een dolle boel in een hotelkamer en dan kan het zomaar voorkomen dat we de hele dag niets anders doen dan in bed liggen en vrijen. Vaak gaan we uitgebreid uit eten en bestellen we nog een flesje wijn voor op de kamer. En dan is er altijd even ruimte voor Joshua’s fetisj, als ik zelf ook wat losser ben.

Ik moet dan nog steeds echt even een knop omzetten. ’Laat hem nou maar’, denk ik dan. Het duurt nooit heel lang en als ik zorg dat hij snel klaarkomt, bijvoorbeeld door bovenop hem te gaan zitten, is het ook zo weer achter de rug. Het klinkt nu misschien alsof ik het een enorme opgave vind, maar het is gewoon mijn ding niet. Ik doe het echt voor Joshua, dat weet hij ook.

Ik zie Joshua ook regelmatig naar andere vrouwen op hoge hakken kijken. En ik kan hem niet blijer maken dan te gaan winkelen, voor een paar nieuwe stiletto’s. Zo nu en dan verras ik hem met een paar nieuwe palen en kom ik daar verleidelijk mee de trap aflopen. Dat brengt zijn hoofd volledig op hol.

Veel mensen hebben een fetisj die ze volgens mij helemaal niet durven uit te spreken naar hun partner. Ik ben blij dat Joshua ervoor heeft gekozen er open over te zijn. Ik moet er niet aan denken dat hij zijn lusten op dit vlak ergens anders had laten bevredigen. Je mag elkaar daarin, zolang het oké voelt uiteraard, best een beetje tegemoet komen.

„Zelf heb ik niets waar ik echt heel geil van word. Althans, niet iets wat als een katalysator werkt voor me, zoals mijn vriend dat heeft met hakken. Ja, Joshua’s naakte lijf – als ik dan iets zou moeten noemen. En dat is dan weer een stuk meer geaccepteerd dan opgewonden raken van een paar damesschoenen.”

Bron: Telegraaf

BDSM

BDSM