Toezichthouder Nederlandsche Bank was sm-meesteres

Een medewerkster van De Nederlandse Bank (DNB) die toezicht hield op de trustsector, had een nogal pikant dubbelleven. In haar vrije tijd verhuurde de vrouw zich als exclusieve prostituee en sm-meesteres.

Eind oktober vorig jaar besloot de rechter dat Conchita van der Waal, zoals de vrouw zich in haar dubbelleven noemde, door de bank ontslagen mocht worden. Dat schrijft Quote vandaag.

Nu lezen:   Was het seks of was het verkrachting? ‘Ze vergat het stopwoord aardbei te zeggen’

De onthulling is nogal een blamage voor DNB omdat er hoge integriteitseisen gesteld worden aan de medewerkers. Nieuwe medewerkers worden door de bank altijd uitvoerig gescreend. In de trustsector is dat al helemaal het geval. Sinds 2011 kwam 36 procent van de mensen die in die branche bij de bank wilden werken, niet door de screening heen, schrijft Quote.

Op haar site zou de vrouw zich aanbieden als ‘high class nymphomaniac’ en was haar motto ’the kinkyer the better’. Volgens het tijdschrift stonden er allemaal erotische foto’s van de vrouw op haar site en poseerde ze onder andere met een rode zweep in haar mond en een SS-pet op haar hoofd. Voordat de vrouw werkte bij de DNB zou ze ook al gewerkt hebben bij ABN Amro en ING.

Nu lezen:   4 misverstanden over BDSM ontkracht: “Mensen die het doen hebben net minder psychische problemen”

Bron: AT5