Meesteres runt illegaal hotel op de Wallen

Meesteres runt illegaal hotel op de Wallen

Conchita, de ontslagen medewerker van De Nederlandse Bank (DNB), die een dubbelleven leidde als SM-meesteres en exclusieve prostituee, runt een illegaal hotel op de Wallen. Het pand zou eerder gebruikt zijn als sekshuis.

Eerder deze week onthulde zakenblad Quote dat Ludwina D., alias Conchita van der Waal, eind vorig jaar door DNB ontslagen werd, omdat zij vanwege haar pikante dubbelleven potentieel chantabel was en in strijd handelde met de integriteitsrichtlijnen van de bank. Op websites stonden foto’s van D. in een SS-uniform en met rode zweep.

D., die met haar man in Naarden woont,  bezit samen met haar echtgenoot meerdere panden in Amsterdam en Amstelveen. D. heeft onder andere een pand aan de Bethaniëndwarsstraat op de Wallen, dat ze kocht via Stadsherstel. Dat pand werd volgens omwonenden gebruikt als sekshuis en vervolgens via website Airbnb verhuurd als illegaal hotel. 

En dat terwijl nieuwe bewoners van het 1012-gebied met de ondertekening van het koopcontract aangeven dat zij het aangekochte pand zelf zullen bewonen en het niet gebruiken voor verhuur of als seksruimte. Meldpunt Zoeklicht, dat toezicht houdt op illegale verhuur heeft de misstanden inmiddels vastgesteld. Er is een handhavingstraject gestart.

Bron: AT5

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Actualiteiten

Actualiteiten