Gelukkig is Tiffany nog steeds de pittige tante in de sm-kamer in Bonding

Gelukkig is Tiffany nog steeds de pittige tante in de sm-kamer in Bonding

In onze Playlist maken we je wegwijs in het actuele aanbod van on demand-films, series, albums en podcasts. Wat moet je gezien of geluisterd hebben en waarom? Vandaag het tweede deel van de komische serie Bonding.

Het is een paar apart: de New Yorkse studente Tiffany (Zoe Levin) die bijklust als sm-meesteres en haar hulpje, de homoseksuele jeugdvriend Pete (Brendan Scannell) die zelf in de liefde niet echt aan zijn trekken komt. Ze zijn de hoofdpersonen in Bonding, een komische serie van Netflix waarvan de titel duidelijk een dubbele betekenis heeft.

Het accent in het eerste seizoen van Bonding lag vooral op de komische situaties die voorvallen in het peeskamertje van Tiffany, vooral omdat Pete zich tamelijk ongemakkelijk voelt in deze omgeving. Een verzoek om plasseks te bedrijven is natuurlijk niet alledaags.

De zeven delen van Bonding vliegen voorbij. De afleveringen duren hooguit een kwartiertje en dat is net genoeg om niet te melig te worden. De serie kreeg veel aandacht door de openhartige wijze waarop de bizarre seksuele taferelen besproken werden. Te zien valt er niet veel: alles wordt aan de fantasie van de kijker overgelaten.

Het tweede seizoen van Bonding is al enige tijd op Netflix te volgen. De toon is enigszins serieuzer geworden en misschien ook wel sentimenteler. Ook heeft de reeks meer diepgang, Gelukkig is Tiffany nog steeds een pittige tante die op deze gedurfde wijze haar studie financiert.

Bron: Tubantia

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

BDSM