Sm-show Walibi Holland: ‘We hebben lekkere slaafjes rondlopen’

Sm-show Walibi Holland: ‘We hebben lekkere slaafjes rondlopen’

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden steeds pikanter. Op het podium staan dit jaar slaven en schaarsgeklede meesteressen. “We hebben een heel nieuw tintje gevonden”, vertelt Halloween-mascotte Eddie de Clown aan Looopings.De sm-show van Eddie hangt samen met het omstreden nieuwe themagebied Twisted, waar acteurs in kinky leren outfits bezoekers de stuipen op het lijf proberen te jagen. De horrorclown heeft er naar eigen zeggen bij directrice Mascha van Till op aangedrongen dat Walibi “iets sexyer” moest worden. “We hebben wat lekkere slaafjes rondlopen.”

Over de erotisch getinte sm-acts was vooraf veel te doen. Christelijke politici zagen het gewaagde thema totaal niet zitten. Eddie geeft toe dat het moeilijk wordt om de hoeveelheid media-aandacht te kunnen overtreffen. “Het is wel echt heel erg hè? Wat moeten we volgend jaar nog doen?”

Het gigantisch populaire evenement ging afgelopen weekend van start. Zaterdag was het pretpark uitverkocht. Volgens Walibi waren er toen 20.000 bezoekers aanwezig. Wachttijden voor attracties liepen op tot twee uur.

Nu lezen:   Jacqueline is SM-Meesteres

Bron: Looopings