Opgebiecht: ‘Toen hij zijn sm-kamer liet zien, haakte ik af’

Opgebiecht: ‘Toen hij zijn sm-kamer liet zien, haakte ik af’

“De meningen zijn natuurlijk verdeeld over Tinder en Happ’n, maar ik vind het ideaal. Vriendinnen die zoeken naar een serieuze relatie kunnen er weleens commentaar op hebben: ‘Al die mannen zijn enkel uit op seks.’ Nou en? Ben je dat niet, dan moet je misschien op een andere manier op zoek naar een partner. Ik hoef geen vaste relatie. Als ik iemand tegenkom die ik meer dan leuk vind, loop ik er niet voor weg, maar het is niet waarom ik date. Soms wil ik gewoon een lekkere nacht beleven, denk ik: kom maar op. Ik heb er de afgelopen jaren veel dates opzitten en ik eindig geregeld bij iemand in bed. Soms niet op de eerste avond, maar op een vervolgdate.”

“Maar laatst heb ik iets meegemaakt waar ik echt van schrok. Ik was met ene Tim mee naar huis gegaan, we hadden elkaar gevonden in een café. Tim was een leuke, spontane man, iets ouder dan ik. Ik vond hem aantrekkelijk en ik dacht: misschien wordt hij wel een blijvend projectje. Bij hem thuis dronken we wat, besloten we de anderhalve-meter-afstand-regel opzij te zetten en zoenden we op zijn bank. We wilden allebei meer, dus hij nam me mee naar boven…”

Lees verder op Flair

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

BDSM

Actualiteiten