Film van Erica Lust: Safe Word

Film van Erica Lust: Safe Word

In deze Lust Cinema Original-serie voor volwassenen is Christie (Mona Wales) een gespannen theaterregisseur die haar kinky kant begint te testen nadat ze per ongeluk in de wereld van BDSM is geïntroduceerd door haar nieuwste buurman, Mickey Mod.

Christie is zich er niet van bewust dat Mickey een populaire volwassen artiest is die gespecialiseerd is in BDSM en uit nieuwsgierigheid om meer over hem te weten, bevindt Christie zich op een avond onverwacht in zijn appartement en observeert hem terwijl hij een geblinddoekte Julia Roca domineert. Christie is geschokt om te ontdekken dat ze zich opgewonden voelt tijdens het kijken naar deze scène en besluit een reis te beginnen om deze nieuwe ervaringen en de wereld van BDSM te verkennen. Zowel alleen als onder leiding van een Madame (Nina Hartley), begint ze diepgaande gevoelens te ervaren in de overgave die samengaan met vertrouwen, communicatie en respect.

Safe Word is een expliciete serie voor volwassenen die fantasie en verlangen laat zien door middel van een verscheidenheid aan BDSM-scènes die leuk, sexy en natuurlijk altijd kinky zijn. Maar de ultieme vraag blijft: ben je klaar om je over te geven?

Safe Word by Erika Lust

Download hier de hele film of kijk online.

[widgets_on_pages id=”advertentie”]

Fetish

BDSM